Loader

Recipes from Ingredient: kmynai

Česnakinis užkandis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šį užkandį gaminu  tuomet kai darau picas, kadangi trečdalis picos tešlos lieka o išmesti gaila. Jis puikiai tinka prie alaus, o jei prie jo dar patieksite česnakinį padažą su agurkais, bus ypatingai skanu. Vėlgi, nerašiau kiekių nes vieniems patinka daugiau česnako kitiems mažiau čia jau kiekvieno skonio reikalas. Skanaus!

Daugiau

Naminis varškės sūris

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2.8 / 5)

Varškės sūris yra žinomas ir valgomas jau nuo senų senovės. Rašytinės informacijos apie sūrio gamybą archeologai rado ištyrinėję senųjų Egipto piramidžių piešinius. Aprašytos sūrio gaminimo technologijos praktiškai nepakito iki šiol. Sūrių gamyba Europoje suklestėjo ir išplito senovės graikų, vėliau – romėnų dėka. Viduramžiais sūrio gamybą itin ištobulino vienuoliai. Lietuvoje prieš I pasaulinį ...

Daugiau

Alaus duona

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Noriu su Jumis pasidalinti mėgstamiausios duonos receptu, kurį davė mano mama. Ši naminė duonelė yra be galo skani, su gardžia plutele, bet labai minkštu ir nepakartojamu vidumi. Duonos nesu mėgėja, anksčiau valgydavau tik kelis kartus per metus, bet dabar, kai mama padovanojo duonkepę ir parašė šį receptą, neįsivaizduoju sekmadienio popietės, ...

Daugiau
Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.2 / 5)

Penktadienio vakaras, laukiam svečių, reikia kažko paprasto, bet ne prasto. Žinoma, labiausiai pasiteisina įvairūs užkandžiai, kaip tik turėjau sūrio likutį, kurį reikėjo sunaudoti. Taigi, siūlau labai paprastą receptuką, bet labai skanų. Šios lazdelės neįsivaizduojamos be grietinės – majonezo padažu. Skanumėlis!

Daugiau

Orkaitėje kepta višta

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (2.6 / 5)

Tai keptos vištos receptas, kurį labiausiai mėgstu. Dažniausiai kepu būtent pagal jį, nes mėsa gaunasi tokia minkšta, kad nuo kaulo net pati „nueina”. O vištos odelė būna tokia traški ir skani… Pats receptas yra paprastas, todėl skanią vištą iškepsite lengvai ir greitai.

Daugiau