Loader

Vištienos filė ant iešmo

2012-10-09
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Venecijos pica

  • Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kebabas

Turėjau galvosūkį: produktų buvo nedaug, reikėjo kažkaip suktis. Gerai kad prisiminiau, kad turiu iešmų. Taip ir gavosi šis patiekalas.

Reikės:

  • Vištienos 1 kg
  • Majonezo 2 v. š.
  • Kario
  • Pipirų
  • Druskos
  • Aliejaus
  • Provanso žolelių mišinio
  • Padažui:
  • Pievagrybių 400g
  • Morkos
  • Svogūno
  • Grietinės 3 v. š.
  • Vandens

Gaminimo procesas

Step 1

Paimame vištienos krūtinėlės filė, marinuojame su majonezu ir prieskoniais. Aš marinavau apie parą, manau galima marinuoti ir trumpiau. Paimame jau marinuotą filė, supjaustome nedideliais kubeliais ir užmauname ant iešmo, taip darome su visa vištiena. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sumažiname ugnį ir pradedame kepti mūsų mėsą. Reikia pastoviai sukti iešmus, kad ne sudegtų mėsa.

Step 2

Padažas: Viską smulkiai supjaustome, įdedame į keptuvę ir pakepame ant vidutinės ugnies. Sumaišome grietinę su miltais ir įpilame šiek tiek vandens, kad mūsų padažas nebūtų labai tirštas. Kai svogūnai suminkštėja, įpilame grietinės ir maišome kol pradės virti.

Valgė net vaikas, aišku be padažo :). Skanaus.

Parašykite komentarą