Loader

Vafliniai blyneliai su mėsa

2013-01-15
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Venecijos pica

  • Pica su grybais

  • Pica su dešra ir šonine

  • Vafliai

  • Lavašas

Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;)

Mums Reikės:

  • Vaflių lakštų (naudojau apskritus vaflius)
  • Vištienos arba kiaulienos faršo 200g
  • Svogūno
  • svogūno laiškų
  • Pieno
  • Miltų
  • Poros kiaušinių
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo procesas

Step 1

Pakepiname svogūnus. Juos sudedame į faršą, beriame prieskonius. Gerai išminkome.

Step 2

Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos maišome tešlą. Ji turėtų būti nei per tiršta, nei per skysta.

Step 3

Vaflių lakštą pertepame faršu (vištienos arba kiaulienos), uždedame kitą lakštą. P.S. Naudojant vištienos farša patiekalas bus greičiau paruošiamas, nes vištiena greičiau kepa.

Step 4

Paruoštus vafliukus nardiname į tešlą ir dedame, į įkaitinta keptuvę, kepti.

Step 5

Iškepus, patiekiau su marinuotais pomidorais ir svogūno laiškais.

Skanaus ;)

Comments (2)

  1. Tekstą parašė Romanas on 2013/01/24

    Kiek padarei vaflių su faršu sumuštinių? Nes man 200g kažkaip mažoka

     
  2. Tekstą parašė Lukas on 2013/01/25

    Faršo gali būti ir daugiau, pagal poreikį. :)

     

Parašykite komentarą