Loader

Sūrio užkandis prie vyno

2012-10-26
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 2m
  • Ready In: 7m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

  • Krekeriai

Būnant Paryžiuje teko ragauti sūrio gabaliukus su prieskoniais prie vyno. Buvo taip skanu, kad grįžęs panorau vėl juos nusipirkti. Tačiau nuėjęs į prekybos centrą buvau šokiruotas kai pamačiau kainą. Todėl nusprendžiau pamėginti pats pasigaminti, naudojau džiovintus prieskonius ir skonis buvo puikus, bet jei yra galimybė naudoti šviežius, pasinaudokite ja, kadangi šviežios žolelės labiau sustiprina skonį todėl jis yra nepakartojamas. Labai rekomenduoju vynų mėgėjams!

Reikės:

  • Jūros druska
  • Petražolės
  • Grūsti pipirai
  • Mairūnas
  • Čiobrelis
  • Sūris

Gaminimo procesas

Step 1

Supjaustau sūrį vienodais kubeliais maždaug 1x1x1 cm dydžio.

Step 2

Ant supjaustyto sūrio užbarstau prieskonius ir gerai išmaišau, kad tolygiai pasiskirstytu prieskoniai ir kubeliai nebūtų sulipę.

Step 3

Užkandis jau pagamintas ir galimą jį patiekti ant stalo.

Tai labai greitai pagaminamas ir skanus užkandis. Skanaus!

Parašykite komentarą