Loader

Širdelės Provanso stiliumi

2012-10-10
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Venecijos pica

  • Vištienos šašlykas obuolių sulčių padaže

  • Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais

  • Kebabas

Mano šeimyna nevalgo širdelių, taigi nusprendžiau pagaminti iš jų kažkokį įdomesni patiekalą. Receptą radau internete.

Reikės:

  • Vištienos širdelių – 800g
  • Svogūnų – 1vnt
  • Lydyto sūrelio – 200g
  • Grietinėlės 10% – 200ml
  • Miltų – 1 v. š.
  • Bulvės – 3-4 vnt.
  • Provanso žolelių
  • Druskos
  • Pipirų
  • Morkų – 1 vnt.
  • Sviesto – apie 30g

Gaminimo procesas

Step 1

Visų pirmą nuplauname širdeles, įdedame į keptuvę sviestą, ir ant didelės ugnies apkepame, kad apskrustų.

Step 2

Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir toje pačioje keptuvėje apkepame iki rudos spalvos. Į svogūnus įmetame žoleles. Sutarkuojame ant smulkios tarkos morkas.

Step 3

Dabar pasigaminsime padažą. Pašildome grietinėlę, tik kad nepradėtų virti, ir įdedame sūrį, pamaišome, kad gautųsi vientisa masė. Įberiame miltų ir pamaišome, kol sutirštės.

Step 4

Įdedame į indą širdelių, ant viršaus morkyčių, svogūnų, pipirų, ir užpilame padažo. Orkaitėje tegul pabūna apie 20 min.

Step 5

Tuo metu galime pasigaminti garnyrą. Nuskutame bulves, sutarkuojame ir apkepame ant didelės ugnies, aišku nepamirštame pasūdyti.

Širdelės Provanso stiliumi

Patiekalas labai sotus tai kad nepersivalgykite. O šeimyna vis tiek nevalgė, psichologiškas barjeras. Užtat aš persivalgiau.

Skanaus!

Parašykite komentarą