Loader

Pyragėliai su šokoladiniu kremu

2013-02-16
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 15m
  • Ready In: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Tetos Virgos pyragėliai

    Tetos Virgos pyragėliai

  • Sausainiai "Smėlio juostos"

    Sausainiai „Smėlio juostos”

  • Maskarponės pyragas

    Maskarponės pyragas

  • Sausainių pagrindas

    Sausainių pagrindas

  • Tortas su maskarpone ir braškėmis

    Tortas su maskarpone ir braškėmis

Savaitgaliais nereikia jokių progų norint palepinti namiškius. Noriu Jums pasiūlyti greitą, paprastą, bet labai skanų receptą.

Reikės:

  • Pakelis šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos;
  • Mėgstamo šokoladinio kremo;
  • 1 kiaušinis.

Gaminimo procesas

Step 1

Atsišildome tešlą, kaip nurodyta ant pakelio.

Step 2

Ją iškočiojame, išpjauname apskritimą (naudojau didelę lėkštę). Apskritimui padarome 4 pjūvius, kad gautųsi trikampiai. Ją iškočiojame, išpjauname apskritimą (naudojau didelę lėkštę). Apskritimui padarome 4 pjūvius, kad gautųsi trikampiai.

Step 3

Įpjauname kelis centimetrus tešlos (kaip parodyta nuotraukoje), ties jos įpjovimo riba dedame šaukštelį šokoladinio kremo ir vyniojame ties smailiąja dalimi, kampus truputį užspaudžiant. Įpjauname kelis centimetrus tešlos ties jos įpjovimo riba dedame šaukštelį šokoladinio kremo yniojame ties smailiąja dalimi kampus truputį užspaudžiant

Step 4

Aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., kol gražiai paruduos.

Parašykite komentarą