Loader

Kininių kopūstų salotos su tunu

2012-10-28
  • Prep Time: 2m
  • Cook Time: 10m
  • Ready In: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Salotos su vištiena

    Salotos su vištiena

  • Žaliosios salotos

  • Svogūninė mišrainė

  • Salotos "Blondinė"

    Salotos „Blondinė”

  • Salotos su vynuogėm

Mano žmona nemėgsta jūros gėrybių, todėl ilgai reikėjo ją įkalbinėti, kad bent kažką galėčiau pagaminti iš žuvies. Priėjom kompromisą, kad tai bus tuno salotos. Tačiau salotos turėjo būti tokios kurios neskleidžia žuvies kvapo. Laimei man pasisekė, praleidus valandą laiko internete radau kažką tokio, tad ilgai nelaukęs kibau į darbą. Tiesa buvau pats maloniai nustebintas, buvo be galo skanu. Žmona po kelių dienų vėl prašė, kad jai padaryčiau šias salotas.

Reikės:

  • 150 g kininių kopūstų
  • 2 vnt. pomidorų
  • 1 nedidelis agurkas
  • citrina
  • 2 virti kiaušiniai
  • 250 g smulkinto tuno (savo sultyse arba aliejuje)
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus
  • juodūjų pipirų
  • druskos
  • 100 g konservuotų kukurūzų

Gaminimo procesas

Step 1

Pastačiau virti kiaušinius.

Step 2

Kol kiaušiniai virė, smulkiai supjausčiau kopūstą, pomidorus, agurką.

Step 3

Supjautas daržoves, žirnelius, virtus kiaušinius ir smulkintą tuną sudėjau į dubenį. Man skaniausiai buvo tunas aliejuje. Supyliau alyvuogių aliejų, pagardinau druska ir pipirais bei apšlaksčiau citrinos sultimis. Viską gerai išmaišiau ir patiekiau ant stalo.

Parašykite komentarą