Loader

Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu

2013-03-19
  • Ready In: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Česnakinis užkandis

  • Naminis varškės sūris

  • Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė

  • Krekeriai

  • Vištienos kepenėlių paštetas

Norėjau pagaminti kažką ypatingo, paprasto ir nesudėtingo. Kaip visą laiką pasiėmiau savo užrašus ir pradėjau ieškoti. Aptikau nedidelę iškarpą iš kažkokio žurnalo ir mano fantazija iškart atsigavo. Viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu man pasirodė būtent tai, ko norėjau ir nusprendžiau pagaminti.

Reikės:

  • apie 450g vištienos kepenėlių
  • 1 kiaušinis
  • 1 svogūnas
  • saujelė mėgstamo sūrio (naudojau džiugą)
  • dvi česnako skiltelės
  • druskos
  • šviežiai maltų pipirų
  • šaukštas sviesto

Gaminimo procesas

Step 1

Supjaustytą svogūną ir česnakus pakepinau svieste keptuvėje. Atvėsinau.

Step 2

Su blenderiu sutryniau kepenėles (prieš tai pašalinau plėves ir gyslas), po to užpyliau pakepintus svogūnus ir dar kartą viską susmulkinau.

Step 3

Įmušau kiaušinį, sudėjau sūrį, pagardinau pipirais ir druska. Viską gerai išmaišiau ir supyliau į pailgą silikoninę skardelę.

Step 4

Kepiau vidutinio karštumo orkaitėje (iki 180 laipsnių) apie pusvalandį. Skanumėlis.

Parašykite komentarą