Padažas koldūnams

2012-11-22
Padažas koldūnams
  • Pasiruošimas : 2min
  • Gaminimo laikas : 5min
  • Pagaminamas per : 7min

Labai skanus (na bent jau man) padažas kurį pasiskolinau iš gruziniškos virtuvės.Puikiai dera prie koldūnų ar kitų virtinių.

Reikės:

  • 100 ml kefyro
  • 1 v.š. grietinės
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 v.š. su kaupu šviežių petražolių
  • druskos
  • pipirų

Gaminimo procesas

Žingsnis 1

Į nedidelį dubenėlį supyliau kefyrą, įdėjau grietinės, sudėjau kapotas petražoles ir įtraiškiau česnako. Paskaninau druska ir pipirais. Viską gerai išmaišiau ir tiekiau ant stalo.

Skanaus!

Nario vertinimas

(3.6 / 5)

3.6 5 9
Įvertink receptą

9 žmonės įvertino receptą

Panašūs receptai:
  • Vištienos kepsnys su citrinos padažu

    Vištienos kepsnys su citrinos padažu

  • Aštrus saldžiarūgštis padažas

    Aštrus saldžiarūgštis padažas

  • Česnakinis padažas su agurkais

    Česnakinis padažas su agurkais

  • Itališkas pomidorų padažas

    Itališkas pomidorų padažas

  • grybų padažas

    Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Recepto komentarai

Rašyti Komentarą