Loader

Recipes from Ingredient: kakava

Tiramisu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.6 / 5)

Šis burnoje tirpstantis skanėstas užkariavo viso pasaulio smagurių simpatijas. Ne dėl ko kito, o dėl pasakiško savo skonio! Jeigu norite nustebinti savo artimuosius, šis saldus desertas kaip tik Jums. Pikantisko ir dar malonesnio skonio šiam gardėsiui dar suteikia susmulkintos mėtos lapelis, ar tiesiog iš šalsiklio ištrauktos šaldytos vyšnios.

Daugiau

Kakaviniai keksiukai

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šiuos keksiukus gaminau žmonai Valentino dienos proga. Jie pasižymi idealiu drėgnumu ir purumu. Papuošimui naudojau  karamelinį kremą, kuris keksiukus ne tik pagražino bet ir suteikė puikų skonį. Skanaus!

Daugiau

Bananinis tortas su pistacijomis

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Žmona savo gimtadienio proga manęs paprašė pagaminti jos išrinktą tortą, žinoma aš nesispyriojau ir sutikau, nors žinojau, kad tai bus mano pirmasis pagamintas tortas. Tiesa pasakius, galutinis variantas skyrėsi nuo recepto nuotraukos ir gavosi ne tai ko tikėjausi. Matomai nuotraukoje buvusiam tortui buvo naudojama daugiau sluoksnių nei recepte, mat tortas ...

Daugiau

Margi sausainukai

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.3 / 5)

Atėjus pavasariui norisi kažko saldaus, romantiško ir patrauklaus. Šiandien norėčiau Jums pasiūlyti gardžius sausainukus, kurie nudžiugins ne tik šeimyną, bet ir svečius.

Daugiau

Tortas „Alaus bačka”

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis tortas buvo skirtas Romanui jo gimtadienio proga. Kodėl „Alaus bačka”? Taip jau susiklostė pokalbis, kad galų gale jis paprašė alaus torto, aš atsisakiau, nes maniau pritrūksiu laiko. Kadangi iki Romo gimtadienio šventės dar buvo likusios kelios dienos, sugalvojau jį nustebinti ir tuo pačiu išbandyti kažką naujo. Tortas darytas pagal ...

Daugiau
Šventinis pyragas

Šventinis pyragas

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Naujųjų metų progą nusprendžiau iškepti pyragą kurį pavadinau šventiniu. Kodėl šventinis? Todėl, kad jis nėra pigus, o ir laiko nemažai reikalauja. Kad ir kiek užtrukau jį gaminti ir kad ir kiek jis man kainavo, buvo vertą. Mat jo man teko paragauti tik gabaliuką, o likusi pyrago dalis atiteko kitiems. Visi ...

Daugiau

Karštas naminis šokoladas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.2 / 5)

Kadangi atėjo jau žiemą ir už lango jau spaudžia šaltukas tai pas mano šeimyną jau vyrauja Kalėdinės nuotaikos. Vieną vakarą bežiūrint filmą „Vienas namuose” užsimaniau šokolado, kadangi jau buvo vėlus vakaras į parduotuvę nebebuvo prasmės važiuoti, tad nusprendžiau pasigaminti jį pats. Iš šio kiekio man išėjo dvi porcijos, būtinai valgyti ...

Daugiau
Ypatingieji "Red velvet" keksiukai

Ypatingieji „Red velvet” keksiukai

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kažkurį vakarą nagrinėdama naujus receptus aptikau „Red velvet” keksiukus. Susidomėjau jais, dėl to radau daugiau informacijos – tai Amerikoje vienas iš populiariausių desertų, nors originale populiariau pyragas ar tortas. Ypatingi tuo, kad spalva yra sodriai raudona. Žinoma, dedasi maistinių dažų, tačiau kažkodėl suabejojau ir bandžiau daryti su burokėliu. Skonio tai ...

Daugiau

Tinginys iš šakočio trupinių

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.2 / 5)

Ar kada esate ragavę tinginio, kuriame vietoj sausainių būtų šakočio trupiniai? Ne? O be reikalo! Darant su šakočio trupiniais,  tinginys būna kur kas skanesnis (na bent jau man) ir kur kas minkštesnis, smagiau valgomas :) Žinoma jums iškyla klausymas iš kur gauti tokį dalyką, juk trupinti patį šakotį labai brangu. ...

Daugiau

Tiramisu

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Po sočios vakarienės visada norisi pamaloninti gomurį kokiu gardėsiu, tai kodėl neparagavus gabalėlio dangaus? Kitaip tariant, šį kartą siūlau išbandyti Itališkojo tiramisu. Didžiausias minusas tame, kad jį valgyti galima tik kitą dieną… Bet, kuo anksčiau pagaminsime, tuo anksčiau mėgausimės šiuo nepaprastu desertu. Patikėkit, laukti tikrai verta, abejingų neliks!

Daugiau