Loader

Recipes from Ingredient: grūsti pipirai

Lašiša su krevečių padažu

Lašiša su krevečių padažu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.8 / 5)

Senai svajojau apie lašišą, ypatingai norėjau ją pagaminti pati. Na, pradėkim nuo to, kad mama atgabeno visą lašišą, kurią teko išdarinėti… Sekėsi itin ne kaip, sakiau daugiau gyvenime to nedarysiu, bet kai pasidariau filė gabaliukus, manau bandyčiau dar kartą. Juk su kiekvienu kartu vis geriau sekasi. Pristatau savo svajonių receptuką!!! ...

Daugiau

Lazanija

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.7 / 5)

Kažkada lazanija man atrodė labai sudėtingas patiekalas, bet prieš kokį pusmetį pabandžiau ir įsitikinau, kad tai labai lengvai pagaminama, tik reikia išsirnkti tinkamą receptą. Tąkart pravarčiau daug receptų, bet užkliuvo tik vienas – Džeimso Oliverio lazanija. Tai buvo mano pirmoji kepta lazanija ir galiu teigti, kad pati skaniausia, kokią tik ...

Daugiau

Aštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...

Daugiau
Aštrūs kepti spagečiai

Aštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.1 / 5)

Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums. Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro!  Skanaus!

Daugiau
Folijoje kepta lašiša

Folijoje kepta lašiša

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.2 / 5)

Šis lašišos kepsnys yra pats skaniausias iš kada nors ragautų. Skonis toks švelnus, o žuvis tokia minkšta ir tiesiog burnoje tirpstanti. Tokią lašišą galima gauti tik restoranuose. Kepiau jau ne kartą, o ir kepsiu dar tikrai. Šis receptas užtikrintai keliaują į garbingiausią virtuvės vietą – ant šaldytuvo. Skonis tikrai nepakartojamas ...

Daugiau